Rosie Gamp, o femeie din Edgware, Londra, s-a stins din viață în luna aprilie a anului 2021. Cauza a fost boala secolului, cancerul pe care l-a diagnosticat în anul 1999. 

Melvin i-a ascuns soție sale Rosie că are cancer în fază avansată. Cum a făcut femeia tratamentul?

Rosie a vorbit cu medicii la acea vreme despre prezența unui nodul la subsuoară, pe care l-a remarcat după o vacanță în Portugalia.

Diagnosticul i-a fost oferit prin telefon soțului ei, uimit să audă că este vorba de cancer și, potrivit declarațiilor pe care le-a făcut pentru  DailyMail:  „Eram în bucătărie când a sunat telefonul. Era chirurgul care ne-a dat vestea devastatoare că, deși operația a fost un succes, 9 din cei 12 ganglioni limfatici analizați fiind îndepărtați, nu mai puteau face nimic”.

Melvin era singurul care știa rezultatul, dar cu toate acestea s-a gândit să îi spună soției sale că era medicul la telefon și rezultatele încă nu au venit.

Citește și: VIDEO- Accident terifiant în Cobadin! O minune a făcut ca șoferul de 19 ani să scape cu viață

Ulterior, Rosie a făcut chimioterapie, după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru scoaterea ganglionilor limfatici, dar, fără a ști că era în fază terminală, s-a gândit să refuze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Melvin lucra în domeniul vânzărilor farmaceutice, a început să caute noi soluții de vindecare a cancerului. A reușit să găsească o soluție care să fie practică și în apropiere de casă: la Spitalul Middlesex, unde Dr. Jeffrey Tobias, un oncolog cunoscut specializat în cancerul de sân, folosea Anastrozol ca medicament.

Medicul a acceptat să o includă pe Rosie pe lista sa de participante.

Citește și: VIDEO- Trei persoane s-au luat la bătaie în fața unei biserici. O femeie a folosit drept armă Biblia

Melvin a avut speranța ca, prin aceste tratamente, soția lui să apuce cel puțin pentru a sărbători împreună nunta lor de aur. Rosie a luptat și a reușit să sărbătorească alături de soțul ei cea de-a 55-a, 60-a și 67-a aniversare a nunții datorită medicamentului pe care l-a primit.

Melvin a zis apoi, în timpul înmormântării, că nu i-a spus niciodată soției sale că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, pentru că a fost de părere că face ceea ce trebuia atât pentru el, cât și pentru ea, prin acest mod scutindu-și și copiii de multe griji.

Potrivit lui Melvin, soția sa Rosie a reușit să își prelungească perioada de viață atât de mult timp datorită personalității și dorinței de viață care o caracterizează.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Unul dintre cei mai mari hoți din România a fost capturat! Bărbatul făcea parte dintr-o rețea de infractori

Anastrozolul, cunoscut și ca Arimidex, este o terapie hormonală pentru femeile care au fost diagnosticate cu cancer de sân în stadiu incipient și care sunt pozitive la receptorii de estrogeni. Totodată, tratamentul poate reduce riscul de a recidiva cancerul pentru femeile care luptă împotriva cancerului de sân atunci când acesta se poate răspândi la organe precum plămânii și ficatul.

Anastrazol duce la scăderea nivelului de estrogen, care alimentează unele tumori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si