Fosta realizatoare tv Madalina Puscalau, care s-a maritat anul acesta cu pilotul Tarom Emil Dobrovolschi, a fost numita purtator de cuvant al presedintelui Iohannis, avand functie de consilier de stat la Administratia prezidentiala. Recent, Madalina si-a depus declaratia de avere, din care reiese ca mai detine bunuri in comun cu fostul ei sot, consilierul politic Alex Mazilu.

Madalina si Alex Mazilu
Madalina si Alex Mazilu Astfel, consiliera lui Iohannis are cate 40% din doua terenuri din Buftea, restul de cate 60% fiind al lui Mazilu, de care a divortat in 2014.
In rest, Madalina mai are un apartament in Mogosoaia, cumparat in 2011, pentru care a facut un credit in valoare de 64.600 de euro. La rubrica de venituri, Madalina a stat modest in 2015, trecand un venit de 836 de lei primit de la o firma.
Madalina si sotul Emil
Madalina si sotul Emil
Noroc cu salariul consistent al sotului ei, Emil Dobrovolschi, care a incasat 266.474 de lei de la Tarom, adica 22.206 lei pe luna (aproximativ 5.000 de euro). Cei doi au mai castigat bani de pe urma unei firme pe care au infiintat-o in 2015, fiecare incasand dividende de 28.471 de lei (6.300 de euro).

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si