Update: O noua ipoteza apare in cazul mortii lui Corneliu Daniel Dan.   Desi nu s-ar fi stiut cu grave probleme de sanatate, se pare ca acesta a suferit un infarct, care i-a fost fatal. Fiind si singur la momentul respectiv, nu a avut cine sa-l ajute.

Update:  Informatia mortii lui Corneliu Daniel Dan a fost confirmata si de surse oficiale din Ministerul de Interne, dar in continuare se pastreaza discretia cu privire la moartea acestuia.

Cei de la cancan.ro anunta ca barbatul ar fi fost gasit mort in casa de catre o persoana care a anuntat incidentul la 112. 

Update: Cei de la Romania TV sustin ca sursele lor spun ca sotul lui Carmen Dan ar fi suferit de ciroza. In momentul de fata nu exista informatii concrete in acest caz. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul lui Corneliu Daniel Dan

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Veste tulbure venita astazi, prin surse, de la Ministerul de Interne. Corneliu Daniel Dan, sotul ministrului de Interne, Carmen Dan, a incetat din viata. Cauzele mortii sunt momentan necunoscute.

In momentul de fata nu a fost facut niciun anunt oficial sau public.

Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman, el fiin angajat al companiei petroliere pana in data de 31.05.2017.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si