Close sidebar
Close sidebar

Soțul polițistei Adela este implicat într-un dosar penal. Ce s-a aflat despre ofițerul Cristinel

Soțul polițistei, care s-a împușcat în cap, este implicat într-un dosar penal. Cristinel Sorin a ajuns martor la tribunal, într-un dosar penal, încheiat cu o condamnare.

Georgiana Balaban,

Adela și soțul ei Sorin.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ofițerul Cristinel S. este soțul agentei care s-a sinucis în WC-ul gării Strehaia. Bărbatul a dat declarații, în urmă cu doar câțiva ani, în dosarul unui șofer beat.

Citeste si: VIDEO| Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost din nou audiat la Parchet

Potrivit informațiilor oferite de jurisprudenta.com, Cristinel S. a fost citat în procesul din 2018 în calitate de martor, alături de un alt bărbat din Filiași, iar în urma probelor administrate, inculpatul a fost condamnat cu suspendare.

„Condamnă pe inculpatul V*** C*** la 1 an închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, care se calculează de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

(...) Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul V*** C*** va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 61 de zile, în cadrul Primăriei Dumbrava sau Consiliului local Dumbrava”, a fost decizia instanței.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Adela suferea de depresie. Polițista era schimbată total și toată familia observase

Doi ani mai târziu, după acest incident, tânărul s-a căsătorit cu Adela Loredana. Cei doi se cunoșteau încă din adolescență. Chiar dacă pozau în cel mai fericit cuplu, tânăra suferea teribil.

Tânăra a trecut cu brio testul psihologic- ca și cealaltă polițistă care s-a sinucis, de ziua ei, pe 31 decembrie 2021, în Brașov.

Adela Loredana și-a traș și ea un glonț în cap, în urmă cu doar câteva zile.

Soțul Adelei a fost implicat într-un dosar penal.

[Sursa foto: Spynews]

Citeste si: Polițista care s-a sinucis a acoperit zgomotul produs de împușcătura din baie

Ce a transmis Sorinel după moartea soției sale

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia. Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, au explicat reprezentanții IPJ Mehedinți.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vineri, Cristinel S. a făcut prima declarație publică, după tragedie: „În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”

Citeste si: Ce s-a aflat despre tatăl Adelei, polițista care s-a împușcat în cap cu arma din dotare? Bărbatul a fost chemat în fața instanței de judecată, în urmă cu doi ani

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI