Close sidebar
Close sidebar

Soţul prezentatoarei Oana Stancu dă de pământ cu Băsescu şi cu Iohannis: ”Ideea de a avea casă e comunistă. În capitalism, el şi Iohannis pot lua case cu japca!”

Senatorul Daniel Zamfir îi desfiinţează pe ultimii doi preşedinţi ai ţării.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

O declaraţie mai veche a lui Traian Băsescu l-a deranjat teribil pe Daniel Zamfir, senatorul căsătorit cu prezentatoarea tv Oana Stancu.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Creierul împarte ziua în capitole, ca o carte, arată un nou studiu. Cum organizăm în memorie experiențele importante pentru noi- antena3.ro

”Eu nu spun că nu este o prioritate din a-ţi cumpăra o casă, dar, în opinia mea, reflexul acesta pe care îl are românul să-şi cumpere casă diminuează major mobilitarea forţei de muncă în România. Uitaţi-vă în filmele americane, îi vedeţi cum îşi iau trei valize şi au plecat de acasă pentru că nu au găsit un loc de muncă bine plătit”, este declaraţia lui Băsescu care l-a forţat pe Daniel Zamfir să reacţioneze acid pe contul lui de socializare: ”Bună asta! Ideea de a avea casă e comunistă.

În capitalism, el şi Iohannis pot lua case cu japca!”, a scris soţul Oanei Stancu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI