Senatorul Daniel Zamfir, sotul prezentatoarei tv Oana Stancu, si-a exprimat pe un site de socializare admiratia fata de Gheorghe Mencinicopschi, profesorul condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul privind privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare, al carui director a fost.

Mencinicoschi a fost eliberat in septembrie 2016, dupa mai bine de 2 ani de detentie, iar recent a acordat un interviu in care a vorbit despre conditiile proaste din puscarie.
Zamfir a spus ca fostul presedinte Traian Basescu este vinovat ca Mencinicopschi a fost condamnat, alaturi de Dan Voiculescu, teza sustinuta frecvent de Oana Stancu la tv. "Recunosc ca il admiram inainte sa fie aruncat pe nedrept in inchisoare. Ce somitate! 50 de ani de activitate stiintifica. Cat bun simt, cata decenta! Omul asta, alaturi de alti 11, a fost bagat nevinovat in puscarie de Basescu si ai lui... Pentru ca pe la mine prin partid e tacere totala cand e vorba de Basescu, am sa le cer public colegilor sa excludem orice dialog politic cu mizeria umana numita Basescu... Cati oameni a putut sa distruga forma asta de viata! Asta nu-i politica!”, a fost parerea lui Zamfir.
Politicianul nu a adunat doar adeziuni la parerea sa. "Cu astfel de inepţii şi manipulări de tipul wc3 nu atrageţi voturi domnule Zamfir.
Sau e ordin de la soţie să sustineţi varianta turnătorului Felix?”,
i-a transmis cineva. Zamfir, altminteri un tip calm, s-a enervat si a scris: "Prietene, esti un mizerabil ca si idolul tau!”.


Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si