Soțul Oanei Zăvoranu ar fi agresat fizic o angajată a clinicii pe care artista o deține. Femeia și-ar fi dat demisia, dar în schimbul drepturilor sale, a primit o corecție fizică din partea lui Alex. Poliția a intervenit în acest scandal.

Soțul Oanei Zăvoranu este implicat într-un scandal de zile mari

Angajata clinicii și-ar fi dat demisia și a cerut diferența de bani din salariu.

În acel moment, Alex și-a ieșit din minți și ar fi luat-o de păr pe femeie.

„Femeia și-a dat demisia și a venit la clinică să-și ia salariul, banii care au mai rămas din ce a lucrat. Alex nu a vrut să-i dea banii. Ea a spus că nu-i cinstit și că a muncit pentru banii ăștia.

Soțul Oanei s-a enervat și a început scandalul. A zis că el o concediază, nu demisionează ea și că o dă afară fără nimic. Ea a insistat și Alex și-a ieșit din minți. A lovit-o peste față, i-au căzut și ochelarii. A fost chemată Poliția la fața locului”,  au declarat martori ai evenimentului din clinica Oanei Zăvoranu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Tzancă Uraganu bătut de către cumnații săi. A ajuns de urgență la spital

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu, o poveste de dragoste ce încă rezistă

Alex este palestinian de origine și este căsătorit cu Oana de cinci ani. Deși este mai mic cu 14 ani decât soția sa, nu pare a reprezenta o problemă pentru iubirea celor doi.

Pe lângă averea moștenită de la mama sa, Oana s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc prin diferite apariții în telenovele de succes în România. ”Querida” a și prezentat mai multe emisiuni TV.

Citeste si: VIDEO| O petrecere de 5 stele a avut loc în vila unui milionar din Satu Mare, care a sărbătorit cu mare fast majoratul fiicei sale, deși în această perioadă evenimentele sunt strict interzise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si