Close sidebar
Close sidebar

Soțul uneia dintre mamele moarte în carnagiul din Ialomița, declarații sfâșietoare:"Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă..."

Aureliei Chiriţă este una dintre victimele tragicului acciednt care a avut loc sâmbătă dimineață în Ialomița. Soțul ei este distrus de durere. A povestit care au fost ultimele cuvinte pe care soția lui i le-a spus.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Înainte de de a pleca la muncă, Aurelia și-a luat rămas bun de la copii,pupându-i, iar soțul a rugat-o să aibă grijă de ea. Femeia i-a răspuns râzând: hai, mă, ce, cum să nu am grijă?". Aceasta fiind ultima conversație dintre ei.

Citeste si: Gimnastul român căruia i-a murit fiul de 3 ani după ce a fost călcat de maşină în Qatar a luat viaţa de la capăt în altă ţară! Răzvan Şelariu s-a refugiat în Insulele Feroe!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ieri dimineaţă (n.r. sâmbătă), când a plecat, a pupat copiii. Parcă Dumnezeu i-a zis... Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă, ce, cum să nu am grijă? Stai liniştit! Pentru mine rămâne veşnică. Deci în suflet o am până închid ochii", a declarat soţul Aureliei pentru Observator.

Citeste si: Liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, acuzații grave: "Am auzit acele zvonuri că se cumpără cu bani cash voturi, dar acum văd că se trece la nivelul doi şi se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a rămâne la guvernare acest Guvern toxic"

Citeste si: Român ucis de porc, în Italia. Fiul său de doar doi ani se află în stare critică după ce a fost atacat de același animal

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI