„Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!”

Radu Tibulca, alias Primarul Spagoveanu din serialul de comedie „Moldovenii”, a avut parte de un rasfat de zile mari: un masaj cu ciocolata! Momentul de relaxare a fost pus la cale de echipa emisiunii „Teo Show”, care l-a provocat pe Tibulca la un „Test de vedeta”.

spagoveanu din moldovenii la relaxare
Radu Țibulcă la masaj.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Radu Tibulca a profitat din plin de momentul special, l-a scos pe Spagoveanu din el si l-a lasat pe mainile pricepute ale maseuzei; primarul din Gaurenii de Jos s-a simtit ca un veritabil milionar, insa a avut un mare regret; ciocolata nu era comestibila!

Spagoveanu din „Moldovenii”- relaxare de milioane

"Asta e relaxare asa... de milioane de euro. Trebuie sa ai stres de milioane de euro ca sa te relaxezi asa!", a spus amuzat Radu Tibulca.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

spagoveanu din moldovenii la relaxare
Radu Țibulcă la un masaj cu ciocolată.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Om de televiziune (actor in serialul „Moldovenii”) si radio (prezinta matinalul Scularea!, alaturi de Orlando, la Radio Impuls), creator de continut in social media, Radu Tibulca nu-si vede viata altfel decat profesand intr-un domeniu care sa le aduca bucurie oamenilor.

Citeste si: Cine e Bogdan Jianu, viitor sot al Catalinei Ponor

Citeste si: Cele mai frumoase 5 orașe din Germania

spagoveanu din moldovenii la relaxare
Actor din serialul „Moldovenii” de la Kanal D.[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Satisfactia mi-o iau din aprecierea oamenilor din jurul meu", a declarat Radu Tibulca in cadrul rubricii "Test de vedeta" a emisiunii" Teo Show".

Pe Radu Tibulca il puteti urmari interpretand remarcabil rolul primarului Spagoveanu, in fiecare sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D, in serialul de comedie" Moldovenii"!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si