Cum te speli corect pe mâini. Spălarea și dezinfectarea mâinilor sunt acțiuni foarte importantepentru a preveni infecția. Mâinile se spală cu apă și săpun minim 20 de secunde. Spălarea mâinilor elimina virusul.

Citeste si: ALERTĂ MAXIMĂ: Ce oraș din România a vizitat italianul diagnosticat cu coronavirus? El a intrat în contact cu mai multe persoane

Cum te speli corect pe mâini

Iată regulile de aur pentru un spălat pe mâini corect:

Clăteşte mâinile la jetul puternic de apă, la o temperatură moderată. Apa caldă nu este mai eficientă în uciderea germenilor faţă de apa rece.

Poți folosi diverse tipuri de săpun: solid, spumă sau hidratant. E bine să folosești mai multe tipuri de săpun.

Spală bine mâinile timp de cel puţin jumătate de minut. Asigură-te că speli palmele, încheieturile, unghiile şi chiar spaţiile dintre degete.

Citeste si: ATENȚIE MAXIMĂ! Ce trebuie să aibă în casă orice român în caz de EPIDEMIE DE CORONAVIRUS

Clăteşte la final şi usucă foarte bine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Epidemie de Coronavirus. În prezent nu exista niciun tratament specific pentru coronavirus. In acest moment, cercetatori din lumea intreaga lucreaza la un vaccin care sa limiteze raspandirea virusului.

Cum te speli corect pe mâini

Epidemie de Coronavirus. Tratamente recomandate

NU se recomanda medicamente antivirale pentru tratarea noului coronavirus. Tratamentul este unul menit sa amelioreze simptomele. Astfel, la intrebarea cum se trateaza coronavirus, raspunsul este “in functie de simptome”.

Astfel, tratamentul pentru infectia cu coronavirus poate include:

– Analgezice (pentru calmarea eventualelor dureri)

– Antitermice (pentru febra)

– Multe lichide

– Odihna

Coronavirus: 26 de români sunt în carantină şi peste 2.000, în izolare la domiciliu

Coronavirus: Un număr de 32 de probe prelevate de la persoane din zonele vizitate de cetăţeanul italian infectat cu coronavirus sunt în analiză la Institutul "Matei Balş", anunţă autorităţile.

Cum te speli corect pe mâini

Citeste si: Bucureștenii au intrat în panică după descoperirea cazului de coronavirus a italianului venit în București

Coronavirus. Până în acest moment nu există niciun cetăţean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID-19. În prezent, 26 de persoane sunt în carantină şi peste 2.000- în izolare la domiciliu. Totodată, patru persoane sunt cercetate pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeste si: Masca protectie coronavirus: care sunt cele mai bune masti

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, până în acest moment nu există niciun cetăţean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si