„Spania a spulberat visul Angliei, care putea fi încoronată pentru prima dată regina Europei. Deși finala turneului european s-a jucat pe contre, la finali ibericii au fost cei care au ridicat trofeul deasupra capului. Euforie printre spanioli, resemnare printre englezi, care au ratat o nouă șansă de a ajunge campioana Europei.”, a spus Cristian Sabbagh.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum arată seiful cât o clădire cu șase etaje unde bogații lumii își țin rezervele de aur: „Avem nevoie de mai multe”- antena3.ro

Finalul meciului de la Berlin declanșat fiesta în capitala Spaniei, unde mii de oameni au urmărit partida pe ecrane imense.

Norocoasă în fazele precedente ale competiției, Anglia nu s-a putut ridica la nivelul ibericilor, care sunt campion europeni pentru a patra oară. Spaniolii au făcut spectacol și pe străzile Berlinului, oraș care a găzduit finala euro. Dezlănțuiți după ce favoriții lor au ridicat trofeul, fanii spanioli au pornit fiesta. Până la urmă englezii nu și au abandonat fairplay-ul și au recunoscut superioritate Spaniei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si