Close sidebar
Close sidebar

Spania: Uşoară creştere a numărului deceselor provocate de Covid-19 în ultimele 24 de ore

Autorităţile sanitare spaniole au anunţat vineri o uşoară creştere a numărului deceselor provocate de Covid-19 în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul celor declaraţi vindecaţi reprezintă mai mult de jumătate din totalul cazurilor confirmate.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

De la începutul epidemiei în Spania (pe 31 ianuarie a fost confirmat primul caz), au fost înregistrate 215.216 cazuri, prin teste PCR, şi 24.824 de decese. 

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 281 de decese provocate de Covid-19, cu 13 mai multe faţă de intervalul anterior. Pentru a doua zi consecutiv au fost înregistrate mai puţin de 300 de decese.

Citeste si: Germania redeschide începând de luni locurile de joacă, muzeele şi bisericile

În ultimele 24 de ore au fost confirmate puţin peste 1.700 de noi cazuri, cu peste o mie mai multe decât în ziua precedentă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din totalul cazurilor de Covid-19 confirmate până în prezent în Spania, 114.678 de persoane au fost declarate vindecate.

Citeste si: Coronavirus România: Alte 327 de noi cazuri de coronavirus. Totalul este de 12.567- UPDATE

Madrid şi Catalonia continuă să fie cele mai afectate regiuni spaniole. 

Prim-ministrul spaniol Pedro Sánchez a anunţat marţi seară un plan de ieşire din izolare a ţării care va avea patru faze ce vor dura între şase şi opt săptămâni.

Guvernul estimează că economia va suferi o cădere istorică, de 9,2%, anul acesta.

Citeste si: Vești bune pentru români. Se dau bani de la stat. Cine ar putea primi 2.000 de euro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI