Close sidebar
Close sidebar

"Spanzura-te, arunca-te de pe bloc, injunghie-te cu un cutit..." Sentinta in cazul tinerei care si-a determinat iubitul sa se sinucida

Tanara in varsta de 20 de ani acuzata ca si-a convins iubitul sa se sinucida a fost gasita vinovata. Judecatorii au condamnat-o la 15 luni de inchisoare cu executare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Michelle Carter, americanca acuzata ca si-a convins iubitul sa se sinucida, a fost condamnata la 15 luni de inchisoare cu executare si se va afla sub eliberare conditionata timp de cinci ani, dupa ce va iesi din inchisoare, relateaza BBC News. 

Tanara in vârsta de 20 de ani a izbucnit in lacrimi la auzul sentintei. Procurorul si-a sustinut pledoaria finala afirmând ca Michelle este direct responsabila pentru moartea iubitului ei: „Actiunile ei l-au ucis pe Conrad Roy. I-a pus capat vietii pentru a si-o imbunatati pe a ei. Nu a vrut sa accepte ca este responsabila pentru moartea lui. Nu a aratat niciun regret”.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Michelle ii prezenta mai multe metode din care Roy putea sa aleaga. "Poti sa te spanzuri, sa te arunci de pe o cladire, sau poti sa folosesti un cutit..." sunt doar cateva dintre modurile prin care fata incerca sa isi faca iubitul sa isi puna capat zilelor. Intr-unul dintre mesaje, acesta era deja nervoasa ca Roy sovaie prea mult.

Baiatul era terifiat de faptul ca nu va fi capabil sa reuseasca in viata, ca nu va putea sa invete si ca nu va putea sa isi intemeieze o familie.
In loc sa il indrume catre un psiholog sau psihiatru, Michelle l-a facut pe Roy si mai nesigur. Ea i-a spus ca nu mai poate sa continue asa si ca singura solutie este sa isi puna capat zilelor.

"Aceasta situatie dureaza deja de foarte mult timp. Fa-o odata!", i-a scris ea intr-un mesaj.
In cele din urma, Roy a fost gasit mort in masina sa, intr-o parcare. Murise asfixiat cu monoxid de carbon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI