UPDATE: Autorul vandalismului asupra celor 20 de mașini se pare că este un tânăr de 19 ani.

Tânărul suspect este din comuna Hemeiuș. Întreg prejudiciul este estimat la peste 20.000 de lei.

Polițiștii au extins cercetările față de cel în cauză și cu privire la furtul unui telefon mobil, în valoare de 5.700 de lei dintr-un autoturism, în noaptea de 17 spre 18 octombrie. 

 

Hoții au dat o spargere de proporții, noaptea trecută, la Bacău. După ce au distrus peste 20 de autoturisme, hoții au fugit de la locul faptei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În acest moment, autoritățile au deschis mai multe dosare penale și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte ale infracțiunii.

Au spart peste 20 de mașini

Peste 20 de mașini au fost sparte de hoți, în cursul nopții de 21 spre 22 octombrie, în Bacău.

Incidentul s-a petrecut în zona parcurilor Letea și Bicaz, din Bacău. Incidentul a fost descoperit în dimineața zilei de 22 octombrie, de către proprietari, care au alertat imediat autoritățile.

Polițiștii Secției 1 Bacău au ajuns imediat la fața locului și au prelevat amprente. În urma verificărilor efectuate de autorități, s-a constatat că mașinile prezintă urme de distrugere în interior, având geamurile laterale sparte. În interiorul mașinilor s-a observat că bunurile proprietarilor sunt devastate.

Potrivit primelor informații, doi dintre proprietarii autovehiculelor avariate au mărturisit că nu lipsesc bunuri din mașinile deținute.

Citește și: Judecătoarea care se droga alături de traficanți, încă o lovitură în spatele gratiilor. Iubitul ei, care făcea parte din rețea, a fost arestat preventiv

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Spargere de proporții în Bacău! Hoții au vandalizat peste 20 de mașini

Spargere de proporții în Bacău! Hoții au vandalizat peste 20 de mașini

[Sursa foto: Freepik]

"În noaptea de 21/22 octombrie a.c, polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au fost sesizați despre faptul că, mai multe autoturisme prezintă urme de răvășire în interior. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, iar din primele verificări au stabilit că autoturismele prezintă geamurile laterale sparte și bunuri răvășite. Totodată, au fost identificați 2 proprietari ai autovehiculelor, de 29 și 34 de ani care au declarat faptul că nu le-au fost sustrase bunuri din autovehicule", se arată într-un comunicat transmis de autorități.

Autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs infracțiunea. A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de tentativă de furt și furt calificat.

Incidente similare în țară

Incidente similare ca cel de noaptea trecută din Bacău au existat și în urmă cu câțiva ani. În 2018, în Brașov, un bărbat a vandalizat șapte mașini. În anul 2019, în Craiova, un student a distrus cinci mașini. Tot în Brașov, în luna aprilie a cestui an, un bărbat a distrus 11 mașini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si