Close sidebar
Close sidebar

Spargere la Castelul Corvinilor: hotii au furat incasarile dupa cel mai aglomerat sfarsit de saptamana

O spargere a avut loc la Castelul Corvinilor, in noaptea de luni spre marti, hotii plecand cu banii din incasari, aproximativ 170.000 de lei.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Castelul Corvinilor, obisnuit in ultima perioada sa fie si platou de filmare pentru diverse productii, a fost scena unui jaf in noaptea de luni spre marti. Hotii au plecat cu aproximativ 170.000 de lei, bani proveniti din biletele vandute in ultimele zile.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

„Au loc cercetari intr-un dosar pentru infractiunea de furt calificat, dupa ce Politia a fost sesizata de reprezentantii Castelului Corvinilor, cu privire la comiterea infractiunii”, a precizat, conform zhd.ro, Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Castelul este supravegheat de o firma de paza, iar agentul de serviciu a fost cel care a reclamat disparitia banilor, potrivit unor surse din randul anchetatorilor. Cercetarile sunt in curs de desfasurare.

Sursa foto: Daniel Guta/Adevarul.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI