Close sidebar
Close sidebar

Spargere la o biserică din Satu Mare: Mai mulți indivizi au încercat să intre prin efracție

Mai mulți indivizi au încercat să intre prin efracție în Biserica Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului” din municipiul Satu Mare. După ce au sărit gradul, aceștia au oprit alimentarea cu energie.

Laura Macovei,

Spargere la o biserică din Satu Mare: Mai mulți indivizi au încercat să intre prin efracție

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Indivizii, încă neidentificați, au încercat să intre prin efracție în Biserica Ortodoxă „Nașterea Maicii Domnului”, situată pe Bulevardul Octavian Goga din municipiul Satu Mare (zona Soarelui). 

Vinovații nu au fost identificați

Potrivit informațiilor transmise de la fața locului, aceștia au încercat să intre prin partea din spate a lăcașului de cult. Au sărit gardul dinspre strada Basarabia, au tăiat alimentarea cu energie electrică pentru a compromite sistemul de alarmă, iar apoi au spart geamul de la altar.

Din „păcate” pentru ei, sistemul de alarmă este prevăzut cu o baterie și a pornit imediat, astfel că  infractorii nu au reușit să fure nimic, iar autoritățile au ajuns imediat la fața locului.

Citește și: VIDEO Incident neobișnuit într-un cimitir: O ambulanță a intrat din plin în morminte

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Indivizii s-au speriat la pornirea alarmei și au luat-o la fugă, iar acum polițiștii fac cercetări pentru a afla identitatea acestora. Cert este faptul că polițiștii au ajuns la fața locului și caută probe care să ducă la identificarea hoțului/hoților.

Un individ din Capitală i-ar fi furat 8.000 de lei din borsetă unui alt bărbat. Acesta și-a urmărit victima până în liftul unui bloc

Suspectul în vârstă de 48 de ani  ar fi avut un complice  care i-ar fi asigurat zona în tot acest timp. 

”În fapt, la data de 26 ianuarie 2023, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, în timp ce se afla în liftul blocului, o persoană necunoscută i-ar fi sustras din borsetă 8.000

de lei. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate au fost identificaţi doi bărbaţi, de 47, respectiv 48 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, ambii cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională”, a anunţat, joi,  Poliţia Capitalei.

Citește și: Jaf într-o casă de pariuri din Maramureș: un bărbat mascat a amenințat angajata cu un cuțit

Fapta s-ar fi petrecut pe data de 25 ianuarie, atunci când cei doi indivizi și-ar fi urmărit victima dintr-un supermarket, până la adresa acestuia. Unul dintre suspecți a intrat cu victima în lift, moment în care i-ar fi sustras suma de 8.000 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI