Primăria comunei Peștișu Mic, din Hunedoara, și Casa de Ajutor Reciproc, cu sediul în curtea primăriei au fost călcate de hoți. Aceștia au furat două seifuri pe care le-au transportat cu remorca

instituției.

Citeste si: Purtarea măștii devine obligatorie de luni pentru toți francezii

Când a avut loc spargerea?

Spargerea a avut loc în dimineața zilei de 30 deembrie, când hoții au furat seifurile celor două instituții. Tot pe 30 decembrie, dar noaptea, un magazin alimentar din localitate a fost spart.

Alarma sa dat în jurul orei 2:00, iar angajații firmei de pază care au ajuns la fața locului au găsit urmele lăsate de hoți și au constatat dispariția seifului din primărie și a celui din CAR.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Angajații care încasează taxa pentru parcare în Stațiunea Straja au fost prinși când sustrăgeau din bani

Imagini incredibile în Brăila. Un bărbat a furat pulpa de porc dintr-un centru comercial abia deschis

La doar trei zile după inaugurarea unui magazin alimentar din municipiul Brăila, tâlharii au ieșit la atac. Cum Crăciunul se aproprie, fiecare face rost cum poate, ba de șorici, ba de o pulpă de porc, cum crede că e mai bine.

Un individ, ,,înarmat" cu o geanta la purtă, care a profitat de neatenția personalului, care erau ocupați cu alți bani, mai serioși, a azvârlit în ghiozdan o bucată de Prosciutto di Parma, o pulpă de porc sărată și ținută la macerat..., produs tradițional italian, care avea o greutate de aproximativ 6 kg. Cu carnea în geantă, hoțul sa făcut nevăzut. 

Angajații magazinului alimentar au precizat că a fost de ajuns un moment de neatenție, timp în care bărbatul, iute de mână, a dispărut cu pulpa de porc la purtător.

Citeste si: VIDEO| După ce a furat de la gura copiilor, direcția centrului de creșe din Ploiești a fost lăsată în libertate.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si