La ora actuală, polițiștii sunt la fața locului și încearcă să găsească indicii care să-i ajute să-i identifice pe cei responsabili pentru furt.

Conform informațiilor obținute din surse judiciare, incidentul a avut loc la un cazino situat la mai puțin de 100 de metri de sediul Judecătoriei din Vișeu de Sus. Potrivit aceleiași surse, angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo.

Citește și: VIDEO| Caz dramatic în Vâlcea! O adolescentă a fost drogată și agresată sexual de patru colege

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Indivizii au profitat de absența angajatei pentru a sustrage toate încasările din noaptea precedentă. În acest moment, nu se cunoaște încă suma exactă a furatului.

Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

[Sursa foto: istock.com]

Cazul este în curs de cercetare

Femeia a fost descoperită în jurul orei 7 dimineața de către colegii săi, care veniseră să preia schimbul de la ea. Aceștia au auzit strigătele și bătăile în ușa de la toaletă și au reușit să o elibereze pe angajată.

Aceasta a explicat imediat ce s-a întâmplat, iar colegii ei au sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța poliția.

Citește și: VIDEO| Tragedie la Rafinăria Petromidia. Două persoane au căzut într-un bazin cu azot

La fața locului se află acum echipe de polițiști și criminaliști, care încearcă să găsească orice indicii care să-i ajute să-i identifice pe autorii furtului.

Aceștia prelevează amprente și analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a încerca să găsească persoanele responsabile pentru această infracțiune. Cazul este în curs de investigație, iar autoritățile încearcă să ia măsurile necesare pentru a-i prinde pe cei responsabili.

Citește și: Descoperire macabră în Aeroportul din Satu Mare! Un pasager s-a stins din viață după ce a coborât din avion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si