Close sidebar
Close sidebar

Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

În această dimineață, un cazino din Vișeu de Sus a fost jefuit de persoane necunoscute, care au sustras toate încasările de azi-noapte și au dispărut fără urmă.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La ora actuală, polițiștii sunt la fața locului și încearcă să găsească indicii care să-i ajute să-i identifice pe cei responsabili pentru furt.

Conform informațiilor obținute din surse judiciare, incidentul a avut loc la un cazino situat la mai puțin de 100 de metri de sediul Judecătoriei din Vișeu de Sus. Potrivit aceleiași surse, angajata cazinoului a mers la toaletă în timpul serviciului, moment în care persoane necunoscute ar fi închis-o acolo.

Citește și: VIDEO| Caz dramatic în Vâlcea! O adolescentă a fost drogată și agresată sexual de patru colege

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Indivizii au profitat de absența angajatei pentru a sustrage toate încasările din noaptea precedentă. În acest moment, nu se cunoaște încă suma exactă a furatului.

Spargere la un cazino din Maramureș! Hoții au luat tot și s-au făcut nevăzuți

[Sursa foto: istock.com]

Cazul este în curs de cercetare

Femeia a fost descoperită în jurul orei 7 dimineața de către colegii săi, care veniseră să preia schimbul de la ea. Aceștia au auzit strigătele și bătăile în ușa de la toaletă și au reușit să o elibereze pe angajată. Aceasta a explicat imediat ce s-a întâmplat, iar colegii ei au sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța poliția.

Citește și: VIDEO| Tragedie la Rafinăria Petromidia. Două persoane au căzut într-un bazin cu azot

La fața locului se află acum echipe de polițiști și criminaliști, care încearcă să găsească orice indicii care să-i ajute să-i identifice pe autorii furtului. Aceștia prelevează amprente și analizează imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a încerca să găsească persoanele responsabile pentru această infracțiune.

Cazul este în curs de investigație, iar autoritățile încearcă să ia măsurile necesare pentru a-i prinde pe cei responsabili.

Citește și: Descoperire macabră în Aeroportul din Satu Mare! Un pasager s-a stins din viață după ce a coborât din avion

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI