Cancelarul Austriei Karl Nehammer a transmis negru pe alb un mesaj dur pentru România, chiar de la București.

Citește și: Cancelarul austriac Karl Nehammer, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce au discutat despre intrarea României în spațiul Schengen

Mesajul postat de Karl Nehammer  pe Twitter în timp ce se deplasa spre Palatul Victoriei unde se întâlnește cu premierul Marcel Ciolacu este unul surprinzător:

"Poziția Austriei rămâne clară și neschimbată: sistemul Schengen nu funcționează în prezent, prin urmare nu poate fi extins", spune Karl Nehammer.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mesajul postat de Karl Nehammer pe Twitter

Mesajul postat de Karl Nehammer pe Twitter

[Sursa foto: Twitter / Karl Nehammer]

Cum a văzut Klaus Iohannis discuția cu Karl Nehammer

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe Cancelarul Federal al Republicii Austria, Karl Nehammer, politicianul european care se opune aderării României la spaţiul Schengen.

Klaus Iohannis a transmis că, în discuţiile cu Cancelarul Austriei, Karl Nehammer de la Palatul Cotroceni  au convenit să continue procesul pentru aderarea completă a României la Schengen până când vom avea rezultatul final dorit de toţi.

”În discuţiile avute astăzi, la Cotroceni, cu Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, am convenit să continuăm procesul pentru aderarea completă a României la Schengen până când vom avea rezultatul final dorit de toţi”,  arată preşedintele într-un mesaj pe Facebook. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, miercuri seară, ”o victorie pentru România”, manifestul electoral al Partidului Popular European, care cere aderarea cât mai curând posibil a României la Spaţiul Schengen, fiind adoptat în unanimitate.

Austria nu ar mai fi votat împotrivă.

Karl Nehammer este primit și la Guvern de premierul Marcel Ciolacu, la ora 15.00.

Mesajul postat de Karl Nehammer pe Twitter

Mesajul postat de Karl Nehammer pe Twitter

[Sursa foto: Twitter / Karl Nehammer]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si