Bogdan și Ruxandra lucrează într-o agenție de PR din București. Au ales această companie nu doar pentru domeniul în care activează, ci și pentru spațiul intim și prietenos.

Spațiul unde lucrezi influențează munca 

Ruxandra: ”Contează destul de mult pentru mine locul în care lucrez, mai mult decât efectiv spațiu, contează foarte mult atmosfera. Aceasta e și motivul pentru care, de-a lungul anilor am schimbat foarte multe locuri de muncă și am început să pun condiții la angajare.”

Și în cazul lui Bogdan, spațiul unde își desfășoară activitatea, este extrem de important. Lucrează de aproape doi ani la această firmă, care își are sediul într-o clădire istorică, amenajată pe nevoile angajaților.

Bogdan: ”Eu sunt activ într-o industrie, într-un spațiu care te inspiră.”

Care este rolul biroului în motivarea angajaților

Spațiul propriu-zis în care lucrăm poate influența foarte mult felul în care ne ducem la bun sfârșit treaba. Un loc de relaxare, o bucătărie prietenoasă, uneori chiar și băile sunt motive reale pentru care angajații rămân la un job anume, o confirmă chiar specialiștii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Raluca Dumitru, reprezentantul unei platforme de angajare: ”Sunt foarte multe zone de relaxare, cât mai primitoare.”

Studiile arată că birourile open-space sunt de departe cele mai detestate.

Andra Ionescu, reporter Kanal D: ”Studiile arată că în firmele open-space, angajații lipsesc cel mai des de la muncă, din cauză că se îmbolnăvesc mai des. Și starea lor de bine scade cu 32% față de companiile cu birouri bine delimitate.

Iar dacă vorbim de productivitate, și aceasta scade cu 15 procente. Motivul este simplu, când lucrăm laolaltă cu alți oameni, suntem deranjați de zgomote și întrerupți mai des.”

Iar printre angajații români, cele mai apreciate sunt birourile moderne, dar prietenoase, cu spații comune curate și acces neîngrădit la intimitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si