Close sidebar
Close sidebar

Spectacol inedit, marca TIFF, la Castelul Banffy din Bontida

Festivalul International de Film Transilvania a ajuns la cea de-a 15-a editie si se desfasoara pana pe 5 iunie la Cluj-Napoca. Traditionala seara TIFF de la Castelul Banffy din Bontida le-a adus cinefililor multe surprize.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In prima seara de festival, la Castelul Banffy, iubitorii de film au avut parte de un spectacol de acrobatii la inaltime, iar in cea de-a doua seara, francezii de la Transe Express au facut un show pirotehnic.

"Destul de interesant, foarte mişto. A fost prima ediţie la care am venit. Mi se pare un show nemaipomenit! Nu mă aşteptam să fie chiar atât de tare", a spus un spectator pentru Digi 24.

"A fost foarte frumos, mai ales că ne-au
înconjurat şi au fost nişte emoţii foarte puternice, pentru mine, cel puţin
", a mai spus cineva.


Seara a continuat cu proiecţia filmului The Show of Shows, o producţie din 2015, în regia lui Benedikt Erlingsson. Este un documentar fascinant despre lumea circului, cu o coloană sonoră originală creată de doi membri ai trupei islandeze Sigur Ros.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI