Doamne si domnilor, bine v-am regasit! Sambata este spectacol pe cer in Capitala. Regala Aviatica a Romaniei va defila pe cer de dimineata pana la apus. In plus, la Aeroportul Baneasa puteti chiar sa va urcati in aeronave de lux!

Si la mare este spectacol dar nu pe cer ci pe scena! cate statiuni atatea concerte, iata unde va fi distractia mai mare!

Si totusi, daca ajungeti la mare nu ati vrea sa imbinati utilul cu placutul? Iata cum aceste tinere reusesc sa-si intareasca posterioarele si sa se bronzeze in acelasi timp!

Va doriti un weekend racoros? Atunci mergeti la munte! O sa va clatiti ochii cu peisaje superbe si nici nu va veti goli portfelul! „59 de euro pe noapte, micul dejun inclus, acces gratuit la sauna, fitness, jacuzzi, copilasii au gratuitata, cu pensiune completa”, informeaza Mirabela Barsa, reprezentantul unui hotel de patru stele din Poiana Brasov.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Distractia copiilor in Poiana Brasov ii poate costa pe parinti intre cinci si 50 de lei. Daca aleg insa o zi de relaxare si distractie in orasul Brasov, o plimbare cu barcuta sau hidrobicicleta pe lacul de la Noua ii poate costa pe parinti intre 5 si 15 lei, in functie de durata plimbarii. iar la Gradina Zoologica din Brasov, biletele costa 5 lei pentru copii si 10 lei pentru adulti.

Bunătăti ca la mama acasă, minunătii cum nicăieri nu mai găsesti, podoabe pentru doamne, tărie pentru bărbati. Totul e pregătit cu un scop special la Festivalul usturoiului în Tinutul contelui Dracula: nimeni să nu poată opune rezistentă invaziei de gusturi si culori!

Doua zile de petrecere in tinutul contelui Dracula, veti putea gusta bucate traditionale,cei mici se vor putea distra cu jocuri de mult uitate, domnii vor putea sa isi masoare fortele, iar doamnele isi vor demonstra maiestria in a-si creea cele mai elegante tinute, De asemenea in cele doua seri veti avea parte
si de concerte spectaculoase

Va mai invit la un festival de data aceasta unul gustos si dulce! In Moneasa, judetul Arad, in weekend se sarbatoresc clatitetele!

Daca v-am facut pofta si nu puteti sa ajungeti pana-n Arad, avem reteta salvatoare.

Acestea au fost recomandarile mele, numai bune sa va mearga la suflet! Aveti grija ce faceti in weekend!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si