Premierul Viorica Dăncilă și-a făcut nunta, acum trei decenii, în satul doljean Hoarca, acolo de unde se trage soțul ei, Cristinel. Născută la Roșiorii de Vede, Viorica Dăncilă (55 de ani) a făcut nunta cu soțul Cristinel chiar înainte de Revoluția din decembrie 1989, în satul acestuia, Hoarca, din comuna doljeană Giurgița (44 km distanță de Craiova).

Citeste si: Soţia lui Alexandru Cumpănaşu a picat un examen de expert în Guvern, deşi a fost consilier pentru trei premieri! Vezi ce notă a obţinut frumoasa Simona!

Astăzi, în Bistrețul Nou, noua denumire a satului Hoarca, lumea se distrează cum poate, iar tineretul o face chiar bine. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dacă acum câteva săptămâni, când temperaturile erau ridicate, localnicii au improvizat o piscină în bena unei furgonete, zilele trecute sătenii din Hoarca s-au filmat în mijlocul unei petreceri ca-n filme, desfășurată la lumina farurilor și garnisită cu grătare și bere din belșug. ”Suntem la Băile Dăncilă!”, urlau sătenii înainte să se arunce în bălțile din marginea cătunului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si