In articol:
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Candy barul cu pancakes este la mare căutare
„De-a dreptul apetisant. Așa arată noile tendințe în materie de candy bar, mai exact pancakes bar. Din ce este compus ne spune Silvia Ciobanu, executiv chef.
Silvia Ciobanu, executiv chef: „Noi am încercat să facem un candy bar după chipul și asemănarea noastră. Am făcut acest pancakes bar care are la bază clătitele americane simple sau cu cacao, dar și o varietate de creme. Pancakes barul este compus din aceste clătite în miniatură cu diferite umpluturi.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ce conține fiecare?”
Silvia Ciobanu, executiv chef: „Acolo avem o cremă de mascarpone, dulceață de fructe de pădure și bomboane, iar lângă o cremă de vanilie cu ciocolată și dulceață de căpșuni.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Trecem acum și la varianta cu blat de cacao. Ce avem aici?”
Silvia Ciobanu, executiv chef: „Acolo este un mascarpone cu dulceață de fructe de pădure mece, o bezea, iar în spate o bezea cu cremă de brânză și multe fructe.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Mergem mai departe pentru fanii celebrei ciocolate.”
Silvia Ciobanu, executiv chef: „Avem niște pancakes-uri fondante care au deasupra o dulcață de portocale, lămâie și ghimbir. Avem un ganaj de ciocolată albă, cu infuzie de trandafir și compot de zmeură.”
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „ Nu am cum să nu mă opresc și la sortimentul cu multă ciocolată.”
Silvia Ciobanu, executiv chef: „Da, este un must de ciocolată cu alune de pădure și caramel cu fructul pasiunii.”