Un show spumos, exotic și plin de viață, presărat cu umor și un strop de senzualitate. Așa ar putea descrie cel mai simplu spectacolul de cabaret. Muzica și dansul transpuse într-o scenă de teatru sunt elementele cheie într-un astfel de eveniment.

Citește și: VIDEO- Festival de dans tip maraton, organizat în Capitală

Energia transmisă de artiști e de-a dreptul molipsitoare, astfel că scena se transformă într-o oază de încercare spirituală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andreea Gavriliu, scenograf: ”Oamenii care sunt apăsați de grijile cotidiene. Să-i facem pe oameni să evadeze la Palace Escape.”

De la cât pornește prețul pentru un astfel de eveniment

Astfel de evenimente vor fi organizate lunar la Palatul Bragadiru din București. Un loc primitor, pe care administratorii vor să-l transforme într-un hub cultural prietenos.

Marcel Vulpoi, organizator: ” Oamenii stau la masă, servesc un pahar de vin. Accesul se face pe bază de bilete.”

Biletele pot fi achiziționate online, iar prețul acestora variază între 75 și 300 de lei, în funcție de spectacolul des.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si