Victima se afla, se pare, fix pe linia de tragere dintre atentatorul Thomas Matthew Crooks și Donald Trump. Bărbatul a fost împușcat în cap și s-a prăbușit imediat.

Un martor al tragicului eveniment a stat de vorba cu un reporter al postului NBC. „Am auzit mai multe focuri de armă, bărbatul de lângă mine a fost lovit în cap, a murit pe loc şi a căzut la baza tribunei”, a povestit bărbatul care a precizat că se numește Joseph, fără să-și dezvăluie și numele de familie.

El a dezvăluit că o altă persoană, o femeie, a fost și ea rănită: "A fost lovită în antebraț, în mână. Din acel moment a început haosul".

„Preşedintele Trump a fost rănit la ureche, chiar înainte ca agenții de la Secret Service să intervină”, a adăugat martorul. El a mai declarat că a auzit nu mai puțin de șapte focuri de armă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!- wowbiz.ro

Citeste si: Comportamentele ciudate care pot indica un IQ ridicat, identificate de experți. Mari genii din istorie le aveau- antena3.ro

"Toți am crezut iniţial că este o glumă, că ar putea fi focuri de artificii. Dar am văzut bărbatul lovit în cap, femeia- în antebraţ, am ştiut imediat că nu erau artificii”, a spus Joseph.

„La început mi s-a părut că aud artificii. A fost multă confuzie. Mi-am dat seama că e vorba de împușcături, dar nu știam de unde vin. Părea că vin din spatele tribunelor.

Un bărbat din tribune, care se afla chiar la dreapta mea, a fost împușcat în cap. A fost ucis. O femeie, nu sunt sigur unde stătea, în spatele sau la dreapta mea, a fost atinsă de glonț în încheietura mâinii. A fost haos. Au urmat momente de confuzie, apoi s-au auzit din nou focuri de armă", a declarat martorul.

„Mă aflam la 12 metri distanță de fostul președinte Trump, spre dreapta lui, și am văzut fum și am auzit împușcătura care venea dinspre tribune, în stânga lui Trump, în partea de sus. Acela a fost momentul în care l-am văzut pe Trump la pământ. Cred că au fost șase-șapte focuri de armă, a urmat apoi o pauză. O persoană de lângă mine a fost atinsă. Nu știu dacă e vorba de persoana ucisă", a spus o altă persoană care se afla la miting.

Atacatorul este Thomas Matthew Crooks, un student de 20 de ani din Pennsylvania 

Thomas Matthew Crooks a deschis focul de pe acoperișul unei clădiri aflate la aproximativ 100 de metri de scena pe care se afla Donald Trump. A fost împușcat mortal de un lunetist abia după ce a reușit să tragă de câteva ori cu pușca semi-automată. Vezi AICI și AICI mai multe informații de ultimă oră.

Donald Trump a fost rănit la urechea dreaptă, un spectator a murit, iar alți doi au fost răniți, au declarat autoritățile de peste Ocean.

Principalul suspect este un tânăr student în vârstă de 20 de ani, declarat alegător republican. Nu se cunoaște deocamdată motivul atentatului.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre aglomerația din saloanele de cosmetică și prețurile din magazine. “Nu găsești loc, e plin de femei.”- kfetele.ro

Citeste si: FOTO. Mark Zuckerberg i-a făcut statuie în curte soției sale. Mesajul transmis de fondatorul Facebook- radioimpuls.ro

Citeste si: Un ucrainean a tranșat o rusoaică cu care s-a împrietenit la un centru spiritual din Peru și apoi a motivat că "era posedată"- antena3.ro

sursa foto: Profimedia Images

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si