Conform spuselor lui Beatrice Mahler, managerul spitalului Marius Nasta, au fost nevoie de 90.000 de lei pentru repararea aparatelor folosite în valul 4, iar acum ar fi nevoie de o sumă dublă, asta dacă numărul de cazuri va crește.

Echipamentele de la ATI sunt revizuite pentru valul 5

Anita Timofte, asistent șef la ATI, spune că s-au făcut revizuirile necesare tuturor rampelor de oxigen pentru a nu mai întâmpina probleme în scăderea presiunii.

Genoveva Cadar, șef ATI, afirmă că, deși aparatura a fost nouă, a suferit numeroase uzuri în ultimii doi ani.
"Au fost utilizate aproape non-stop, astfel că inevitabil au nevoie nu numai de revizii, ci şi de schimbarea multor componente sau de repararea altora."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Criză sanitară fără precedent în România

Noua tulpină, incertitudine în numărul de cazuri care vor apărea 

Valul 4 a fost mai sever decât ultimele două valuri, așa că spitalele și cadrele medicale fac verificări pentru a nu mai întâmpina probleme neprevăzute.
Deși acum paturile sunt goale, nu se știe încă dacă valul 5 și noua tulpină vor aduce forme mai severe decât cele de până acum.

Citeste si: Europa, pusă în genunchi de Omicron. Mai multe țări au atins noi recorduri de infectări

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si