Close sidebar
Close sidebar

Spitalul Clinic “Sfanta Maria”, premiat de Ziua Nationala a Transplantului

Spitalul Clinic "Sfanta Maria", singurul centru din Romania acreditat pentru realizarea transplantului pulmonar, a primit diploma de onoare in cadrul celei de-a 14-a editii a Zilei Nationale a Transplantului din Romania.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prof. Dr. Irinel Popescu, presedinte de onoare al ROMTRANSPLANT, Asociatia profesionala a transplantologilor din Romania, impreuna cu dr. Victor Zota, presedintele Fundatiei pentru Transplant, au acordat spitalului aceasta distinctie pentru sustinerea activitatii de transplant hepatic, dar in primul rand pentru initierea programului de transplant pulmonar in Romania.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Pana in acest moment, la Spitalul Clinic "Sfanta Maria" din Capitala au fost efectuate doua transplanturi pulmonare si peste 50 de transplanturi hepatice.

Spitalul Clinic “Sfanta Maria” este unul dintre cele 19 spitale administrate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI