Spitalul din România care are meniuri personalizate pentru pacienţi
Un spital din județul Bacău aduce o premieră în România! Conducerea unității medicale a introdus meniuri noi pentru pacienţi, concepute în funcție de diagnosticul pe care îl au.
Meniurile pentru pacienții internați în unitatea medicală sunt diferite pentru fiecare zi a săptămânii, iar acestea au fost concepute împreună cu specialişti în nutriţie. Acestea vin în ajutorul bolnavilor cu afecţiuni speciale şi au drept rol asigurarea vitaminelor şi mineralelor necesare.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
„Nu mă mai balonez, am regim, manânc, nu mai beau atâta apă", susține una dintre paciente.
Spitalul "Prof. Dr. Eduard Apetrei" din județul Bacău este dat exemplu în toată ţara, iar managerul unității sanitare a fost decorat recent de Preşedintele României cu ordinul "Meritul sanitar" în grad de "Cavaler".
"Am reuşit să avem un meniu care se repetă o dată la şapte zile, meniu diversificat şi un meniu care ţine cont de recomandările medicilor şi de starea de sănătate a pacientului", a afirmat Constantin Poiană, manager Spitalul "Prof. Dr. Eduard Apetrei".
La începutul acestui an, unitatea medicală a fost reabilitată şi renovată. Totodată, conducerea spitalului s-a ocupat de montarea mai multor televizoare în fiecare salon.
Citește și: Anchetatorii au aflat cum au acționat hoții în cazul jafului din casa lui Tzancă Uraganu