Close sidebar
Close sidebar

Spitalul groazei. Instrumentarul zace părăsit între pereți cu mucegai, care se năruie

Se tratează cu leacuri băbeşti, merg cu trenul la cel mai apropiat spital sau cheamă salvarea. Este situaţia a 50.000 de oameni din Negreşti, judeţul Vaslui, pentru care cel mai apropiat spital funcțional este la zeci de kilometri distanţă. Între timp, spitalul din localitate, în care s-au investit cinci milioane de euro, a fost închis și s-a transformat în ruină.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Negreşti, 2019. Sunt imaginile unui sistem de sănătate bolnav, ale unei clădiri construite cu bani europeni şi finalizate în 2005. În 2011 spitalul Negreşti a fost închis odată cu alte 60 de unităţi medicale din ţară. O parte dintre acestea au fost redeschise. Pentru spitalul care se strică bucată cu bucată nu s-au mai găsit soluţii.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Replicile șocante ale unui operator 112: „Vorbiţi ca ciorile. Trăzni-v-ar!”

În tot acest timp, oamenii, 50.000,

cât deservea spitalul înainte, încearcă să se salveze prin alte mijloace. Fie apelează la leacuri băbeşti, fie merg cu trenul o oră până la cea mai apropiată unitate medicală.

Mai mult pe digi24.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI