Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Pentru locuitorii din Cluj-Napoca, sportul aduce bilete gratuite pe mijloacele de transport în comun

Sportul face bine! Atât la sănătate, cât și la buzunar. O simt pe pielea lor locuitorii din Cluj-Napoca. Aceștia fac genuflexiuni sau pedalează în fața unui aparat, în stațiile de autobuz, dacă vor bilete gratuite pentru mijloacele de transport în comun.

„Sportul face bine, dar la Cluj-Napoca aduce și bilete de autobuz gratuite. Despre acest proiect vorbim cu Mirel Alexa, director Sports Festival. A revenit acest bilet de sănătate. Cum funcționează?”

Mirel Alexa, director Sports Festival: „Funcționează foarte bine, spre bucuria noastră. Și în cea de a IV-a ediție biletul de sănătate are un super succes. Pot să vă spun că în primii 3 ani, clujenii au făcut peste 3 milioane de genuflexiuni la acest aparat, adică am dat undeva cam 150.000 de bilete. În câteva zile o să apară și pe Regele Ferdinand cea de a II-a stație, cea pe care am lansat-o anul trecut, prin care pedalezi 400 de metri și primești un bilet de autobuz. Anul trecut am dat peste 14.000 de bilete și s-au pedalat peste 5.600 de kilometri în interesul sănătății. Suntem bucuroși că clujenii pedalează, fac mișcare, fac genuflexiuni.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Silvia Cseh, corespondent Kanal D:  „Putem veni zilnic să facem mișcare?”

Mirel Alexa, director Sports Festival: „Bineînțeles! De dimineața, de la 08:00, până seara, la 20:00, aparatele sunt funcționale. Veți folosi un bilet de autobuz oriunde în Cluj-Napoca. Este o inițiativă extraordinară, realizată în colaborare cu primăria municipiului Cluj-Napoca și suntem mândri că are interes și după 4 ani.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si