Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sport pentru un bilet gratuit. Pentru locuitorii din Cluj-Napoca, sportul aduce bilete gratuite pe mijloacele de transport în comun

Sportul face bine! Atât la sănătate, cât și la buzunar. O simt pe pielea lor locuitorii din Cluj-Napoca. Aceștia fac genuflexiuni sau pedalează în fața unui aparat, în stațiile de autobuz, dacă vor bilete gratuite pentru mijloacele de transport în comun.

Redactia Stirile Kanal D,

Sport pentru un bilet gratuit. Pentru locuitorii din Cluj-Napoca, sportul aduce bilete gratuite pe mijloacele de transport în comun

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

Pentru locuitorii din Cluj-Napoca, sportul aduce bilete gratuite pe mijloacele de transport în comun

Sportul face bine! Atât la sănătate, cât și la buzunar. O simt pe pielea lor locuitorii din Cluj-Napoca. Aceștia fac genuflexiuni sau pedalează în fața unui aparat, în stațiile de autobuz, dacă vor bilete gratuite pentru mijloacele de transport în comun.

„Sportul face bine, dar la Cluj-Napoca aduce și bilete de autobuz gratuite. Despre acest proiect vorbim cu Mirel Alexa, director Sports Festival. A revenit acest bilet de sănătate. Cum funcționează?”

Mirel Alexa, director Sports Festival: „Funcționează foarte bine, spre bucuria noastră.

Și în cea de a IV-a ediție biletul de sănătate are un super succes. Pot să vă spun că în primii 3 ani, clujenii au făcut peste 3 milioane de genuflexiuni la acest aparat, adică am dat undeva cam 150.000 de bilete. În câteva zile o să apară și pe Regele Ferdinand cea de a II-a stație, cea pe care am lansat-o anul trecut, prin care pedalezi 400 de metri și primești un bilet de autobuz.
Anul trecut am dat peste 14.000 de bilete și s-au pedalat peste 5.600 de kilometri în interesul sănătății. Suntem bucuroși că clujenii pedalează, fac mișcare, fac genuflexiuni.”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Silvia Cseh, corespondent Kanal D:  „Putem veni zilnic să facem mișcare?”

Mirel Alexa, director Sports Festival: „Bineînțeles! De dimineața, de la 08:00, până seara, la 20:00, aparatele sunt funcționale. Veți folosi un bilet de autobuz oriunde în Cluj-Napoca.

Este o inițiativă extraordinară, realizată în colaborare cu primăria municipiului Cluj-Napoca și suntem mândri că are interes și după 4 ani.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI