Lacrimi și durere după decesul sportivului ucrainean. A pierit fulgerător la 20 de ani în lupta pentru țara sa. Yevhen era profesionist al sporturilor de iarnă, dar renunțase la carieră. Anunțul decesului a fost făcut de Federația Ucraineană de Biatlon.

Citeste si: Ucraina le promite bani militarilor ruși care se predau. Ce se știe despre primul schimb de prizonieri

Tânărul a murit în război.

Până în ultimele secunde din viață a luptat pentru semenii lui.

Sportivul de 20 de ani este victima conflictului militar dintre Ucraina și Rusia

Familia sportivului este devastată de durere. „Federaţia anunţă moartea tragică a unui membru al naţionalei de tineret a Ucrainei, Yevhen Malyshev din Harkov, născut în 2002. Exprimăm cele mai profunde condoleanţe familiei, prietenilor şi celor dragi. Amintire eternă", a scris Federaţia Ucraineană de Biatlon.

Citeste si: Cât de mare este puterea nucleară a Rusiei? Câte arme nucleare are armata lui Vladimir Putin

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform primelor informații, Yevhen Malyshev ajuta serviciul militar din Ucraina și a vrut să fie alături de oameni în războiul împotriva rușilor. Tânărul de 20 de ani a murit ca un erou și a luptat pentru țară până la ultima suflare.

Citeste si: Prinţul Charles, despre invazia Ucrainei de către Rusia: Un atac împotriva libertăţii

Yevhen era un profesionist al sporturilor de iarnă.

El renunțase la această carieră în urmă cu doi ani. Moartea lui a fost anunțată de Federația Ucraineană de Biatlon.

Tânărul de 20 de ani, care a murit pentru patrie, este considerat un erou de toți oamenii. Yevhen Malyshev a luptat pentru Ucraina și va rămâne doar o amintire în sufletele cunoscuților.

Citeste si: „UMANITATEA NU ARE GRANIȚE“ Crucea Roșie Română trimite primul convoi cu ajutoare umanitare la Cernăuți, Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si