Cazul Asianei Peng, sportiva romanca ce a fost data afara din lotul de la Izvorani a revenit in actualitate in conditiile in care gimnastele romance s-au intors de la Olimpiada cu rezultate extrem de slabe. Micuta „chinezoaica” era conisderata una dintre gimnastele de viitor ale Romaniei, insa dupa ce mama ei, Silvana Peng, a inceput sa-i atace pe antrenori si pe sefii federatiei, Asiana si-a pierdut locul in loctul de senioare si a fost trimisa din nou sa se antreneze cu junioarele.

In acest moment, pustoaica se afla pe punctul de a renunta definitiv la gimnastica, in ciuda talentului sau.

Publicatia ilfovsport.ro scrie insa ca mama Asianei a luat in calcul ca sportiva sa paraseasca tara si sa reprezinte un alt stat la intrecerile internationale. Pentru acest lucru, sefii federatiei ar trebui insa sa-i dea un acord, tinand cont ca Asiana s-a antrenat cu lotul Romaniei. Acestia ar fi refuzat categoric sa-i semneze fetei hartiile.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Dupa decizia lui Stoica (Adrian Stoica, presedintele FRG, n.r.) de a o da afara din lot, mama Asianei a vrut s-o duca pe gimnasta in alta tara pentru ca fata ei chiar iubeste gimnastica si o face cu mare bucurie. Dar stoica a refuzat sa-si de acceptul pentru un astfel de trasfer. Mama Asianei a mers mai departe si a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Disrcimarii, aratand modul cum a fost tratata fiica ei, pe motic ca este pe sumatate si chinezoaica.

Doamna Peng a trimis scrisori presei si Federatiei, prin care cere dreptate pentru Asiana: „Fata mea va face gimnastica, pana la urma. Este talentata si iubeste mult acest sport. Iar daca romanii de la lotul national nu agreeaza chinezoaicele, atunci o sa mergem in Brazilia, poate, de unde a avut si oferta, sau cine stie, undeva prin Europa”, ne spunea doamnaPeng”, scrie ilfovsport.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si