Yaroslava Burlachenko este o tânără din Ucraina. Ea s-a mutat de bună voie în România, din cauza tatălui său. Ea a trecut prin ani întregi de suferință. La 13 ani a decis să plece de acasă. Ea a fost tratată groaznic de iubitul mamei, însă a luptat, iar acum este handbalistă la o echipă din Baia Mare.

Citeste si: Povestea micuței gimnaste care s-a stins din viață în iadul din Mariupol. Fata avea doar 11 ani: "A sfârșit sub dărâmături!"

La 13 ani a decis să lase suferița deoparte, din cauza familiei. În prezent ea este handbalistă și joacă pentru o echipă din Baia Mare, dar povestea ei de viață este de-a dreptul cutremurătoare.

Ce îi transmite fata tatălui ei vitreg

Yaroslava a avut o viață grea. Acum vrea să-i transmită un mesaj tatălui ei vitreg cu care nu s-a înțeles niciodată. Chiar dacă nu a fost susținută de familie, în aceste clipe grele de război se gândește la ei. Sportiva a locuit o bună perioadă de timp în Kiev alături de părinți și bunică, dar comportamentul partenerului mamei ei a făcut-o să vrea să plece pentru a duce o viață lipsită de scandal, potrivit celor spuse de ea la GSP Live.

„Eu am plecat la 13 ani de acasă. Am avut o copilărie foarte fericită până a murit bunica mea. Ea m-a crescut, datorită ei am fost foarte activă și aveam notele cele mai bune, am participat la olimpiade.

La școală mi s-a spus că sunt o fată sclipitoare. Când a murit bunica, am rămas cu mama, cu soțul ei și cu doi frați mai mici. Mama lucra zilnic și nu prea a avut grijă de mine. Cu el (n.r. cu tatăl vitreg) am avut cele mai mari probleme. Nu ne-am înțeles deloc. (...)Am stat patru ani la liceul sportiv. După patru ani, am ajuns la Galați. Mama mă tot suna și îmi zicea că are probleme cu soțul”, a
mărturisit Yaroslava Burlachenko, la GSP live.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Protest la poarta unui combinat cu capital rusesc din ţară. Oamenii nu și-au primit salariile din data de 15 martie

La 13 ani era doar un copil care avea nevoie de atenție și de iubire, însă a trecut prin clipe de coșmar din cauza familiei. Fata a fost tratată groaznic de tatăl ei. Tânăra susține că viața ei s-a schimbat complet după moartea bunicii, moment în care bărbatul nu îi oferea de mâncare decât ce făcea pentru câini. Viața a fost grea pentru sportivă, iar acum transmite gânduri bune familiei, inclusiv celui care a avut un comportament de neimaginat față de ea.

Citeste si: Navă rusească "gigant", distrusă de armata Ucrainei într-un port din Marea Azov (VIDEO)

„Până la 23-24 de ani m-am luptat cu ei la telefon, apoi mi-am dat seama că ei fac oricum cum vor ei.(...)

Dacă ea se simte bine cu el, nu mai am ce să zic. E alegerea ei. Soțul mamei nu-mi dădea de mâncare. Ea era însărcinată cu sora mea, a plecat la maternitate, iar eu am rămas acasă cu el și cu doi frați mai mici. El mă punea să le pregătesc de mâncare, dar mie îmi dădea mâncarea pe care o făcea pentru câini”, a adăugat sportiva.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ucraineanca a explicat că ține legătura cu mama ei din Kiev, chiar dacă situația din familie nu a fost una bună, iar ea a fost nevoită să crească fără iubirea părinților.

Citeste si: Ce este și când se înființează noul grup de luptă în România! Anunțul făcut de NATO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si