O veste devastatoare pentru lumea artelor marțiale mixte (MMA) a venit la începutul anului 2023.

Citește și: A murit Modeste M'Bami, fost internațional camerunez. Care este cauza decesului

Victoria Lee, una dintre cele mai promițătoare tinere sportive MMA, a murit pe neașteptate la vârsta de doar 18 ani, transmite NBC News.

Citește și: A murit o dublă campioană olimpică. Doliu în lumea sportului

Angela Lee, sora Victoriei, a anunțat moartea tinerei luptătoare pe rețelele sale de socializare.

victoria lee

Familia Victoriei Lee a ales să nu dezvăluie cauza morții sportivei.

[Sursa foto: Twitter]

Moartea misterioasă a sportivei Victoria Lee  

Declarația familiei începe prin a confirma că Victoria Lee a murit pe 26 decembrie 2022, deși vestea nu a fost făcută publică decât pe 7 ianuarie 2023.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În plus, Angela Lee și familia ei au ales să nu dezvăluie cauza morții Victoriei Lee.

Ceea ce au împărtășit apropiații Victoriei cu fanii sportivei a fost durerea uriașă pe care au resimțit-o toți cei care au iubit-o. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Angela Lee Pucci (@angelaleemma)

„Este ceva prin care nicio familie nu ar trebui să treacă vreodată. Este incredibil de greu să spun asta, Victoria noastră a murit”, se arată în declarația tristă a Angelei Lee.

„Ne este atât de dor de tine surioară. Mai mult decât ai putea realiza vreodată”, a scris sora Victoriei Lee. „Suntem cu toții distruși. Pentru că o bucată din tine era în fiecare dintre noi și când ai plecat, acele bucăți au fost smulse din noi. Nu vom fi niciodată la fel”, a mai spus Angela Lee, la rândul ei sportivă MMA.

Angela a mai scris că, de la moartea surorii ei, își amintește constant de Victoria. Sportiva a explicat: „Fiecare lucru mă face să mă gândesc la tine. De la razele soarelui, până la apus. Ne-ai învățat să vedem frumusețea în lucrurile simple.”

victoria lee

Victoria și Angela Lee

[Sursa foto: Instagram]

Omagiile pentru tânăra vedetă în ascensiune s-au revărsat pe rețelele de socializare, inclusiv o postare de la ONE Championship, o platformă mondială a sportivilor din competițiile de arte marțiale.

„Echipa ONE Championship este devastată de moartea tragică a Victoria Lee”, se arată într-o postare pe Twitter. „Trimitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor ei în acest moment dificil.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si