Sportiva Alegna Osorio a fost lovită de un ciocan în timp ce se antrena pe un stadion din Cuba, iar medicii au făcut tot posibilul pentru a o putea salva. Incidentul stupid a avut loc în luna aprilie, dar după câteva luni de spitalizare tânăra a decedat.

Citeste si: Tokyo 2020. O nouă medalie de argint pentru România la canotaj

Alegna Osorio, o atletă promițătoare

Alegna Osorio era o atletă promițătoare pentru sportul cubanez. În 2018, aceasta participase la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires, obținând locul al patrulea la proba de aruncare a ciocanului.

O altă performanță notabilă a acesteia a fost obținută la Campionatele Panamericane U-20, unde își adjudecase bronzul în cadrul aceleiași probe, potrivit Digi Sport.

Osorio a câștigat medalia de bronz la Campionatele Panamericane U-20[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: JO 2020: Larisa Iordache s-a calificat în finală la bârnă

Moartea tragică a Alegnei Osorio nu a trecut neobservată de participanții la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Gwen Berry, reprezentanta Statelor Unite ale Americii la proba de aruncare a ciocanului, a postat următorul mesaj pe contul personal de Twitter:

"Wow. Transmit dragoste familiei ei în această perioadă. Este atât de trist!".

“Vă anunţ cu durere că impactul unui accident a provocat moartea tinerei Alegna Osoria Mayari.

Am fost în contact permanent cu părinţii ei şi am urmărit bătălia pe care a dus-o. Împărtăşim această durere de nesuportat cu familia sa”, a declarat și Osvaldo Vento, preşedintele Institutului Naţional pentru Sport din Cuba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si