Clasamentul publicat de ATP (Asociata Tenismenilor Profesionisti) arata ca sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Tenismenul Victor Cornea (24 de ani) a devenit celebru in 2014, cand a aparut intr-o fotogarfie alaturi de Klaus Iohannis, pe un teren de tenis, imediat dupa ce acesta a castigat alegerile prezidentiale.

Sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Victor Cornea e partenerul de tenis al presedintelui

Cornea a dezvaluit ca joaca tenis cu Iohannis atunci cand acesta vine la Sibiu. „Azi am avut privilegiul sa fac primul antrenament intr-o Romanie altfel, chiar cu noul presedinte, Klaus Iohannis. Finalul antrenamentului a venit cu cele mai simple si motivationale cuvinte: “Victor, ai vazut ca se poate!”, a postat Victor Cornea dupa ce Iohannis a castigat alegerile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras. Victor Cornea se descurca mai bine la "dublu"

Ierarhiile din tenis arata ca sportivul preferat al lui Klaus Iohannis se face de ras.

In acest moment, in clasamentul ATP la simplu, Cornea se afla pe locul 1485, cel mai slab din cariera. Cel mai bun loc a fost 955, in 2015. Palmaresul sau la simplu nu cuprinde decat o victorie, bifata tot in 2015. Cornea e mai bun la „dublu”, acolo unde ocupa pozitia 492 si unde are sapte victorii in circuit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si