Close sidebar
Close sidebar

Sportul care a bagat in sperieti toti parintii. Un pusti de 17 ani din Iasi a murit din aceasta cauza. Afaceristul Ioan Niculae, acuzat ca ar fi vinovat de tragedie

Parkour, sportul pe care multi parinti l-ar vrea disparut, l-a adus in stare grava pe un baiat de 17 ani din Iasi. Ar fi incercat, spun amicii sai, sa faca un salt intr-o cladire dezafectata, dar schema nu i-a reusit si a cazut in gol. Adolescentul n-ar fi fost acum in coma dacă fosta fabrica de tigari, ce apartine chiar omului de afaceri Ioan Niculae, ar fi fost ingradita si pazita!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cladirea abandonata n-are nici gard, nici paznic. Pe vremuri fabrica de tigari, ar apartine- spun surse din primarie- omului de afaceri Ioan Niculae- eliberat anul trecut din inchisoare dupa o condamnare de 2 ani si jumatate in dosarul "mita pentru PSD".

"Noi, ca autoritate locala, am intervenit de mai multe ori la proprietarul care detine fosta fabrica de tigarete din Iasi, din pacate actualul proprietar nu a avut nicio atentie cu privire la fosta fabrica, in ultimii ani i-am dat nu mai putin de 6 amenzi in valoare de 30 000 de lei"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La nici 24 de ore de la groaznicul accident, cand masurile ar fi trebuit sa fie luate, eventualitatea unei tragedii inca pandeste: 4 adolescenti au urcat o saltea pe acoperisul unei alte cladiri abandonate din acelasi complex. Fac salturi la inaltime si se apropie riscant de margine!

Desi in astfel de cazuri proprietarul cladirii este cel tras la raspundere, politistii inca nu s-au sesizat. Cei din primarie spun, la randul lor, ca fabrica dezafectata este monument istoric si ca deocamdata nu poate fi demolata.

Pana se vor pune de acord autoritatile, parintii sunt singurii care isi mai pot proteja copiii.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI