Close sidebar
Close sidebar

S-a descoperit spray-ul nazal care oprește COVID-19. Cum se folosește

Cercetătorii au descoperit spray-ul nazal care oprește COVID-19. Produsul revoluționar a fost creat de specialiștii australieni. Spray-ul nazal te protejează de coronavirus, îi împiedică pe cei infectați să transmită virusul mai departe, dar întărește și sistemul imunitar.

Georgiana Balaban,

Australieneii au dezvoltat spray-ul nazal anti-covid19. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Există spray-ul nazal care te protejează de SARS-COV-2. Produsul a fost dezvoltat de cercetătorii australieni. Un aerosol, comercializat sub forma unui spray nazal, dezvoltat pentru întărirea sistemului imunitar împotriva gripei şi a răcelilor, a dovedit în teste pre-clinice faptul că poate frâna reproducerea virală a noului coronavirus, SARS-CoV-2.

Informația momentului a fost transmisă de compania de biotehnologie australiană care l-a dezvoltat, potrivit relatării EFE, citată de Agerpres.

O nouă speranță pentru omenire. Spray-ul care ține la distanță Sars-Cov-2

Spray-ul INNA-051 a fost dezvoltat de compania Ena Respiratory. Directorul adjunct al sănătăţii publice din Anglia, Miles Carroll, a coordonat un studiu al acestui produs, care a fost testat pe dihori. Eficiența sa a fost în proporție de 96%.

Citeste si: Un deținut, diagnosticat cu COVID-19. Alertă maximă la Rahova și Jilava

Citeste si: Coronavirus- 15.797 de noi cazuri şi 55 de morţi au fost înregistraţi în Franţa în 24 de ore

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Panică la Ministerul de Externe. Persoane diagnosticate cu Sars-Cov-2

Află cum se folosește noul spray nazal

Producătorii au menționat că molecula sintetică INNA-051 poate fi utilizată ca metodă de terapie antivirală preventivă şi complementară la programele de vaccinare.

Citeste si: De ce nu este bine să spălaţi alimentele după ce le cumpăraţi din magazin. Frica de coronavirus dăunează grav sănătăţii

Directorul administrativ al Ena Respiratory, Christophe Demaison, a dat asigurări persoanelor care sunt predispuse la a contacta noul coronavirus că, prin folosirea spray-ului nazal vor dezvolta doar simtome moderate.

Spray-uri nazale din Australia.
[Sursa foto: PixaBay]

„Este foarte probabil ca ele să îl elimine rapid (virusul) prin tratament, astfel încât se asigură că boala nu va evalua dincolo de simptome moderate”, a declarat acesta.

Produsul australian ajută, în primul rând, persoanele care sunt expuse zilnic la infectarea cu COVID-19, dar și persoanele infectate să nu mai transmită virusul mai departe. Aerosolul va trebui utilizat o dată sau de două ori pe săptămână.

În maxim patru luni vor începe testele clinice ale spray-ului. Producătorii australieni au primit 7 milioane de euro de la investitori pentru a continua activitatea de cercetare și dezvoltare a produsului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI