Tulburator este faptul ca multi dintre ei au apucat sa-si sune rudele din mijlocul flacarilor pentru cere ajutor sau a-si lua ramas bun, înspaimantati ca nu vor scapa cu viata.

“Totul arde. Usile sunt blocate. Nu pot iesi. Nu pot respira” sunt ultimile cuvinte ale Viktoriei Pochankina, de 12 ani, pentru matusa ei.

"Pe lista cu cei

morti figureaza numele a 41 de copii", a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta din regiunea Kemerovo pentru Ria Novosti, adaugand ca alte 67 de persoane sunt ranite, dintre care 14 spitalizate, inclusiv trei copii, relateaza Agerpres.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Bilantul oficial al victimelor era marti de 64 de morti, dar el nu este înca definitiv, potrivit sursei mentionate.

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat marti la Kemerovo, depunand o coroana de flori la locul incendiului şi vizitand ranitii la spital.

"Spune-i lui mami ca o iubesc mult! Va iubesc pe toti...", au fost ultimele cuvinte ale Mariei, pentru rudele sale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si