"De fiecare data cand venim la nationala dam totul pentru tricolor. Si nu sunt doar vorbe spuse fara rost!" spune Stanciu, inainte de dubla Romaniei cu Muntenegru si Serbia.

Stanciu se mandreste cu noul sau tatuaj. Tricolorul l-a pus alaturi de alte lucruri de valoare din viata lui...

"Cel mai important tatuaj este cel cu bunica mea, am si numele fratelui meu, parintii, sotia, sora, si mai nou mi-am facut un tatuaj cu tricolorul.

Si acesta are o insemnatate aparte!" ne-a dezvaluit jucatorul de la Sparta Praga.

Stanciu spune ca s-a schimbat in ultima perioada si ca nu mai vrea cu orice pret sa marcheze. Are totusi un obiectiv cu Sparta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Mi-a propus sa dau 10 goluri dar vreau sa dau mai multe goluri decat assist-uri, ma face mai fericit un assist decat un gol" a spus Stanciu.

Ajuns la 25 de ani, mijlocasul se dedica in totalitate fotbalului si familiei.

"Ies cu sotia la masa, in oras. Este foarte frumos centrul din Praga si orasul, mai si gatim acasa, ne mai uitam si la seriale". a recunoscut Stanciu pentru stirile din sport ale Kanal D.

Stanciu abordeaza dubla cu Muntenegru si Serbia cu o alta viziune.

M-am maturizat in ultima perioada. Eram si la Steaua matur, dar acum iau decizii numai pentru fotbal.

Autor: Catalin Barbu 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si