Close sidebar
Close sidebar

Stare de alerta! Ciclonul care a ucis 6 oameni in Europa a ajuns in Romania

Din nordul Europei vine furtuna care aduce vijelii si vremea rea in tara noastra! Herwart a ucis 6 oameni in 3 tari central europene si a facut prapad. Nici avioanele nu au putut ateriza pe unele aeroporturi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi oameni au fost rapusi de copacii rupti de furtuna, iar mare parte din orasul Hamburg a devenit o... alta Venetie.

De doua ori a incercat pilotul acestui avion sa il puna pe pista aeroportului din Salzburg, Austria! Rafalele puternice de vant au facut imposibila aterizarea, iar aeronava a fost trimisa in Germania, la Frankfurt, unde furtuna Herwart facuse deja prapad si...  isi mai domolise din forta.

Pe unde a trecut furtuna, rafalele de vant au atins si viteza de 120 de km pe ora, cat masoara pe scara Saffir-Simpson un uragan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

A fost declarata stare de urgenta in mai multe orase, iar mii de oameni au ramas fara curent electric sau... chiar blocati in locuinte de inundatii. Circulatia trenurilor a fost intrerupta in Germania, si...

nici pe strazi nu a fost mai usor.

Autoritatile verifica, de asemenea, eventuale scurgeri de petrol dupa ce un cargobot de peste 200 de metri lungime a esuat in Marea Nordului.

Institutul Central pentru Meteorologie si Geodinamica anunta ca furtuna Herwart, venita din nordul europei, si-a mai pierdut din fortza noaptea trecuta.

Potrivit hartilor furnizate de meteoalarm.eu, ciclonul traverseaza acum tara noastra, Republica Moldova si Bulgaria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI