Spitalul Clinic de Urgență București- Floreasca a anunțat că pacienții politraumatizaţi din accidentul rutier  din Bulgaria se mențin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale. De asemenea, trei dintre aceștia sunt internați la terapie intensivă şi doi la terapie intensivă intermediară.

Citește si: Mătușa tânărului care a produs accidentul, în care au murit Ana și Daniela, face primele declarații: „Mama lui l-a abandonat”

„Dintre cei 5 pacienți:

- 3 sunt internați în Secția de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secții;

- 2 sunt internați în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară)”, mai arată sursa citată.

Potrivit sursei menționate, echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe acești pacienți, adaptând tratamentul în funcție de evoluția lor, inclusiv intervenţii chirurgicale în zilele care urmează.

Tragic accident în Bulgaria

Un cumplit accident a avut loc, ieri, pe șoseaua Veliko Târnovo-Ruse din Bulgaria. Trei români şi un cetățean străin au murit și alții sunt în stare gravă.

bulgaria

Imagini de la nefericitul accident rutier din Bulgaria.

[Sursa foto: Giurgiuveanul.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Ele sunt adolescentele ucise în accidentul de la Cobadin. Ana și Daniela au murit pe loc

Potrivit DSU, accidentul s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 01:30, între satul Kutsina şi Polikraishte (Regiunea Veliko Tarnovo). Conform datelor preliminare, din cei 25 de pasageri de naționalitate română și turcă, 9 sunt internați într-o unitate spitalicească din Bulgaria.

Tragedia s-a întâmplat când oamenii se întorceau de la Istanbul spre București.

Autocarul a ieșit de pe șosea, a intrat în plin într-o maşină parcată pe marginea drumului şi s-a oprit abia după ce s-a izbit de un pom.

Citește si: Un șofer din Botoșani s-a izbit cu mașina într-un copac

Autoturismul se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi șoferul acestuia tocmai ieșiseră din maşină şi au supraviețuit.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește si: Imagini tulburătoare din Bulgaria! Cum arată după tragedie locul unde și-au pierdut viața cei patru români

Autocarul morții, filmat în timp ce gonea pe șosea

Autocarul în care și-au găsit sfârșitul patru persoane, în Bulgaria, a fost filmat de mai multe ori în ultimul an în timp ce circula cu viteză și făcea depășiri periculoase pe același traseu pe care îl parcurgea în mod repetat, din București spre Turcia și retur. 

Imaginile au apărut în presa bulgară și sunt filmate atât pe timp de zi, dar și în timpul nopții, de o cameră de supraveghere instalată pe un stâlp. În una dintre acestea se vede clar cum autocarul depășește o mașină și o cisternă pe o porțiune de drum cu linie continuă, într-o localitate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si