Decizia va fi luată în zilele următoare și va fi pentru a treia oară când starea de alertă este prelungită în România.

„Orice decizie va ține cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a anunțat premierul.

Nu vor urma noi restricții

Premierul a mai spus că Executivul nu are în vedere noi măsuri de restricții, adăugând că ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea măștilor, nu a afectat activitatea economică.

„Nu mai analizăm nicio restricție și nu ne dorim impunerea niciunei alte restricții. Ultimele măsuri luate, limitarea programului și purtarea măștilor, nu afectează desfășurarea activităților economice”, a precizat Ludovic orban.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El a mai spus că sunt mai multe solicitări pentru relaxarea unor măsuri, dar acestea sunt încă în analiză.

„Mai sunt solicitări cu privire la desfășurarea unor activități. Vom ține cont de toate datele și în funcție de evaluări vom luat toate deciziile politice”, a mai spus premierul.

Pe 15 mai România a intrat în starea de alertă, după terminarea a două luni de stare de urgență.

Starea de alertă a fost prelungită pentru prima dată pe 16 iunie, iar pe 16 iulie Guvernul a decis încă o rundă de prelungiri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si