Close sidebar
Close sidebar

Starea lui Sorin Bochis, pilotul ranit in accidentul aviatic din Suceva, s-a agravat!

Starea pilotului Sorin Bochis, ranit in accidentul aviatic produs in 4 august la Fratautii Vechi, in judetul Suceava, s-a agravat, pacientul fiind, potrivit medicilor, in coma profunda.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Starea s-a inrautatit in ultimele 24 de ore, pacientul este in coma profunda. Reactiile sale sunt extrem de slabe, este mai grav din punct vedere neurologic. Pronosticul este extrem de rezervat”, a declarat luni pentru News.ro medicul Florin Gramada, purtatorul de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Pilotul Sorin Bochis, in varsta de 53 de ani, originar din Timisoara, a fost cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi in urma accidentului aviatic produs in 4 august in localitatea Fratautii Vechi, din judetul Suceava, unde doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in zbor, la antrenamente, iar ulterior s-au prabusit in afara pistei. Celalalt pilot si-a pierdut viata in urma accidentului.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Politistii din Suceava au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa, dosarul fiind coordonat de procurori. De asemenea, specialistii Autoritatii Aeronatice Civile fac propria ancheta pentru a vedea daca a fost vorba despre eroare umana sau defectiune tehnica. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI