Close sidebar
Close sidebar

Stareta care a nascut gemene lucreaza la o fabrica de pantofi. Are un salariu bun si toti colegii o indragesc

Un urias scandal petrecut in sanul Bisericii s-a consumat la finalul lui 2011, cand stareta Sebastiana, de la o manastire din Calarasi, a ramas insarcinata cu parintele Antonie Ciobanu, de la Schitul Amara. Dupa ce a nascut gemene, maicuta a fost excomunicata de Biserica Ortodoxa Romana, in timp ce preotul nu a patit nimic.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Fosta stareta care a cedat tentatiilor lumesti a luat viata de la capat de dragul fetitelor ei, dupa ce a fost excomunicata de BOR. Le-a crescut frumos si le-a educat in spiritul valorilor crestine in ciuda modului controversat in care s-a despartit de Biserica. Elena Gatlan, caci acesta este numele ei real, a avut mai multe locuri de munca pana cand a gasit unul unde a prins radacini. Femeia lucreaza la fabrica unui brand celebru de pantofi, unul dintre preferatele vedetelor mioritice.

" Elena este o femeie muncitoare, discreta si sufletista care a reusit sa-si cucereasca repede colegii. Nu deranjeaza pe nimeni si chiar daca a fost hulita, umilita si injurata in fel si chip, si-a pastrat bunatatea. Traieste pentru fetele ei si niciodata nu s-ar da inlaturi de la munca.

Are un salariu destul de bun si este apreciata de patroni", a spus o colega a fostei maicute.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ana Ecaterina si Maria Nectaria, gemenele protagonistei noastre, au aproape sase ani si nu le lipseste absolut nimic, conform surselor noastre.

" Elena nu are o situatie financiara de invidiat, dar micutele ei au haine frumoase, o multime de jucarii si deja o biblioteca impresionanta de unde nu lipseste Biblia", a mai spus o apropiata a Elenei Gatlan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI