Desfășurat pe parcursul unei perioade de aproape 2 ani, turneul "Love on Tour" a facăut senzație în rândul fanilor artistului, care au epuizat biletele la toate concertele. După încheierea turneului, Harry Styles a declarat că va dona o parte din veniturile obținute către mai multe societăți caritabile.

Donația: milioane de dolari

Artistul Harry Styles a declarat că va dona, pentru mai multe organizații caritabile, o parte din veniturile obținute în urma ultimului său turneu, "Love on Tour".

Potrivit presei străine, Variety, donațiile făcute de artist se ridică la impresionanta sumă de 6,5 milioane de dolari.

Turneul "Love on Tour" a câștigat locul patru în topul turneelor cu cele mai mari încasări din lume din toate timpurile.

Citește și: VIDEO- David Garrett, concert memorabil cu acordurile fine ale viorii sale de 3,5 milioane de euro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Mâine începe UNTOLD. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar Clujul așteaptă distracția

Fenomenul "Love on Tour"

În cadrul acestui turneu, Harry Styles a susținut 169 de concerte, în aproape 2 ani. Fostul membru al trupei One Direction a cântat în fața a peste 5 milioane de ani și a prestat în mai multe țări din America de Nord, America de Sud, Europa și Australia.

Cele mai multe concerte le-a susținut în New York, unde a prestat de 20 de ori, și la Los Angeles, unde a urcat pe scenă de 18 ori.

Cel de-al doilea turneu al lui Harry Styles a fost dedicat celor două albume ale artistului "Fine Line" și "Harry's House".

Harry Styles a creat pentru acest turneu un site de unde fanii își pot achiziționa colecția de haine și accesorii "Love on Tour", harrystyles.ro. Pe același site, fanii artistului îi pot asculta ultimul album lansat, câștigător al titlului de "Cel

mai bun album" și "Cea mai bună voce pop" la premiile Grammy. De asemenea, melodia "As it was", din albumul "Harry's House", a fost numărul 1 în 33 de țări și a fost inclus timp de 15 săptămâni în topul Billboard Hot 100.

Citește și: VIDEO- Moment șocant la un concert! Cardi B a aruncat cu microfonul într-un fan care a stropit-o cu băutură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si