Close sidebar
Close sidebar

Statistică alarmantă. Economia țării crește, românii o duc tot mai rău

Economia Romaniei creste, dar nivelul de trai al romanilor bate pasul pe loc. O analiza BNR arata ca tara noastra se afla pe penultimul loc la bunastare, iar diferenta dintre venituri si cheltuieli depaseste cu putin pragul de 500 de lei pe luna.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poate aceasta ar fi explicatia pentru care romanii se limiteaza in a cumpara mancare doar in felii. Oricat de mare ar fi pofta, e prea stramt buzunarul. Salariile si pensiile prea mici in comparatie cu preturile au taiat serios din portia de mancare a multor romani, care traiesc cu ratia, ca pe vremuri.

Intr-adevar, cel mai mult de suferit au mezelurile si branzeturile traditionale. Fiind mai scumpe, cumparatorii le cam ocolesc. De pilda, salamul de Sibiu, atat de apreciat in strainatate, nu are trecere si la noi. Potrivit unui ultim studiu, un roman mananca doar 4 felii de pe an. La fel sta treaba si-n piete.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate, luna februarie vine tot cu vesti proaste. Deprecierea leului va produce alte scumpiri in lant si la alimente.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI